Τρόποι Αποστολής

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Τα προϊόντα για τα οποία αναγράφεται ότι είναι  Άμεσα Διαθέσιμα, αποστέλλονται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η παράδοση θα πραγματοποιείται εντός των ημερών που αναγράφεται για το συγκεκριμένο προϊόν. Θα λάβετε ένα email με τον αριθμό της αποστολής του δέματος.

Σημείωση: Στις δυσπρόσιτες περιοχές, ενδεχομένως να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας από την εταιρία Courier, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις αποστολών ενδέχεται ο παραλήπτης να χρειαστεί να μεταβεί στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρίας Courier για την παραλαβή του δέματος.

Παραδόσεις σε ταχυδρομικές θυρίδες δεν πραγματοποιούνται. Σε περίπτωση που δηλώσετε ταχυδρομική θυρίδα στην διεύθυνση αποστολής, το δέμα της παραγγελίας παραδίδεται στο κοντινότερο κατάστημα της εταιρίας Courier της περιοχής σας και η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από εσάς.

Έξοδα αποστολής

 Τα έξοδα αποστολής είναι: 

Για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2,30€.

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, το κόστος της υπηρεσίας αυτής είναι για όλες τις παραγγελίες  1.50€  ανεξαρτήτως του συνολικού ποσού των αγορών σας.

* Ο χρόνος παράδοσης αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον επίσημο τιμοκατάλογο υπηρεσιών ταχυμεταφορών της ACS.

* Στις περιπτώσεις απόστολων που αφορούν διαγωνισμούς οι αντίστοιχοι χρόνοι θα πρέπει να προσαυξάνονται κατά τουλάχιστον μια εργάσιμη μέρα.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται πριν τις 12μ.μ. εκτελούνται, εκτός απροόπτου, την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Στις περιπτώσεις εξάντλησεως των αποθεμάτων ίσως υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση για την εκτέλεση της παραγγελίας σας για την οποία λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω email.

Όλες οι τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, λαμβάνετε αυτόματα email με το αντίγραφο της παραγγελίας σας.  Εάν για κάποιο λόγο δεν λάβετε e-mail μπορείτε να ανατρέξετε στον λογαριασμό σας στο site μας και εκεί θα βρείτε παλαιότερες και ενεργές παραγγελίες και όποιο άλλο στοιχείο ή απόδειξη σας χρειαστεί.

Παραλαβή από το Κατάστημα 

Κατά το check out μπορείτε να επιλέξετε ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, το οποίο βρίσκεται στη Βάρη, Αθήνα, οδός Αναγυρούντος 18. 16672.

Η παραλαβή πραγματοποιείται μετά από email επιβεβαίωσης που θα λάβετε.