Με αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 1.50€.

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή: Για αγορές προϊόντων 49,00€ και άνω.

Η Υπηρεσία πληρωμής με μετρητά (αντικαταβολή) πληρώνεται στον διανομέα κατά την παράδοση – παραλαβή και μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο για παραγγελίες με αποστολή στην όλη την Ελλάδα.

H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 300€ – Για παραγγελίες από 300€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 211 411 8120 Δευτέρα έως Παρασκεύη 9:00-17:00.

Με πιστωτική μέσω της Πλατφόρμας Viva Payments

H VivaWallet είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών online πληρωμών και είναι πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Μέσω της VivaWallet γίνονται δεκτές οι πληρωμές με VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DISCOVER, DEBIT, GOOGLE PAY, JCB, AMERICAN EXPRESS σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με απλή διαδικασία.

Viva Wallet: GR6970100000000177385318826

Πληρωμή μέσω PayPal

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να σας ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Παρακαλούμε να αναφέρετε ως αιτιολογία στο καταθετήριο το Ονοματεπώνυμο σας
και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης
Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από τη λήψη e-mail επιβεβαίωσης,
σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

ALPHA BANK: GR1201401470147002320006030